Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Reuters: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του ιρανικού αεροσκάφους

Σήμερα το πρωί
Οι ιρανικές αρχές θεωρούν ότι και οι 65 επιβαίνοντες είναι νεκροί
Εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί συντρίμμια του αεροπλάνου που κατέπεσε την Κυριακή με 65 επιβαίνοντες σε ορεινή ζώνη του Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης.......



«Ένα ελικόπτερο των Φρουρών της Επανάστασης εντόπισε (σήμερα) το πρωί τα συντρίμμια του αεροπλάνου στο όρος Ντενά», στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Φρουρών Ραμεζάν Σαρίφ, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

«Από χθες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Φρουρών της Επανάστασης είχαν αρχίσει να ερευνούν σχολαστικά την περιοχή στην οποία είχε πιθανώς συντριβεί το αεροπλάνο και σήμερα το πρωί δύο ελικόπτερα των αεροπορικών δυνάμεων απεστάλησαν στην περιοχή του δυστυχήματος», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης. 
Το αεροπλάνο ATR της ιρανικής αεροπορικής εταιρείας Aseman Airlines κατέπεσε την Κυριακή με 65 επιβαίνοντες στα όρη Ζάγκρος κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας, ενώ εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη προς την πόλη Γιασούζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Οι ιρανικές αρχές θεωρούν ότι και οι 65 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου