Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Δυτική Αχαΐα: Αφού πυροβόλησαν κατά αστυνομικών, διέρρηξαν δυο μίνι μάρκετ!

Συμμορία Ρομά 
Παρά την καταδίωξη, οι επιβάτες του ύποπτου Ι.Χ. κατάφεραν να διαφύγουν και να ληστέψουν τα μίνι μάρκετ....

Κινδύνευσαν οι ζωές αστυνομικών που επέβαιναν σε περιπολικό το οποίο καταδίωκε ένα κόκκινο αυτοκίνητο με επιβάτες τέσσερις αγνώστους κακοποιούς ένας από τους οποίους άνοιξε πυρ εναντίον τους, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον.


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της εθνικής οδού Πατρών– Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας και, παρά την καταδίωξη, οι επιβάτες του ύποπτου Ι.Χ. κατάφεραν να διαφύγουν. Οι πυροβολισμοί ήταν η «απάντηση» του αδίστακτου κακοποιού στο σήμα για έλεγχο που είχαν κάνει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκίνητο.

Φαίνεται, όμως, ότι οι σφαίρες κατά των αστυνομικών δεν ήταν αρκετές για τους κουκουλοφόρους δράστες που δεν ματαίωσαν τα σχέδιά τους. Έτσι, πήγαν στο Μαζαράκι Αχαΐας, όπου διέρρηξαν δυο μίνι μάρκετ και άρπαξαν προϊόντα από το ένα από αυτά. Όταν παραβίαζαν το δεύτερο, έγιναν αντιληπτοί από έναν κάτοικο του χωριού που έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή με το κόκκινο αυτοκίνητο. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις κακοποιούς. Άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας διενεργούν προανάκριση και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους οι οποίοι εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές σε περιοχές της Μανωλάδας και της Βάρδας στην Ηλεία.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου