Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

«Αδέσποτος» τράγος προκάλεσε τροχαίο στην Κρήτη

Ο τράγος... βγήκε παγανιά στην εθνική οδό
Το μη δεσποζόμενο ζώο περιφερόταν στην εθνική οδό και συγκρούστηκε 
με αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες.....

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τρία άτομα -ένας άνδρας και δύο γυναίκες - που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, επέστρεφαν από το καρναβάλι των Μαλίων, προς Άγιο Νικόλαο, ήρθαν ξαφνικά... αντιμέτωποι με έναν τράγο. 


Το μη δεσποζόμενο ζώο περιφερόταν πάνω στην εθνική οδό, στο ύψος της γέφυρας των Λακωνίων και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Ευτυχώς κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, αφού μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός κατάφερε να διατηρήσει σταθερό το τιμόνι και το όχημα δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ούτε ανετράπη, ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να συμβούν με ανυπολόγιστες συνέπειες. 
Το γεγονός, κατήγγειλε ακροατής του Ράδιο Κρήτη στην εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου. Η ζημιά που προκλήθηκε στο καινούριο αυτοκίνητο, είναι πάνω από 1.500 ευρώ, ενώ η προσπάθεια του οδηγού να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ζώου, είχε μία ενδιαφέρουσα τροπή: το κουφάρι του άτυχου ζώου βρέθηκε απέναντι ακριβώς από το σημείο του ατυχήματος, με κομμένο το αυτί του, ώστε να μην βρεθεί το ενώτιο, και άρα ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Όπως κατήγγειλε πάντως ο ακροατής, κάτω από γέφυρα λειτουργεί ποιμνιοστάσιο.

Πηγή: ekriti.gr

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου