Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του και εκείνη τον κάλυψε στο δικαστήριο

Τον υπερασπίστηκε
Στην απολογία του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ισχυρίστηκε ότι ένα χαστούκι δεν συνιστά βιαιοπραγία και η ανήλικη ζήτησε να μην καταδικαστεί....

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι γονείς μιας ανήλικης κοπέλας σε κατάσταση εγκυμοσύνης, που είχαν μηνύσει τον 20χρονο τσιγγάνο σύντροφό της για ξυλοδαρμό, όταν την άκουσαν να τον… υπερασπίζεται στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.


Ο 20χρονος είχε συλληφθεί για βιαιοπραγία εναντίον της 16χρονης που περιμένει το παιδί του και είχε φύγει από το σπίτι της για χάρη του, ενώ σταμάτησε να πηγαίνει και στο σχολείο. Στην απολογία του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ισχυρίστηκε ότι ένα χαστούκι δεν συνιστά βιαιοπραγία και η ανήλικη ζήτησε να μην καταδικαστεί.

Το αυτόφωρο καταδίκασε τον δράστη σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών για ενδοοικογενειακή βία και αρπαγή, καθώς οι γονείς της 16χρονης δήλωσαν ότι έχουν χάσει το παιδί τους και δεν ξέρουν πού και πώς ζει. 
Ωστόσο, δικαστές αποφάσισαν να διαβιβάσουν την δικογραφία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου κι έτσι ο τσιγγάνος αφέθηκε ελεύθερος, φεύγοντας από το δικαστικό μέγαρο μαζί με την 16χρονη σύντροφό του.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου