Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

960.000 ευρώ για Μικτό Κέντρο Διημέρευσης στον Οίκο Αγάπης

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου και η πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΠΣΑμεΑ) κα. Σοφία Μιχάλα, υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, με αντικείμενο την αναβάθμιση του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης στη Χίο......


Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 960.000 ευρώ και φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση μέρους του κτιρίου «Οίκος Αγάπης» και πιο συγκεκριμένα αλλαγές στις όψεις και την εσωτερική διαρρύθμιση του κτηρίου, ενώ παράλληλα θα γίνει προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας του Μικτού Κέντρου.

Με την υλοποίηση του έργου θα αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα των υφιστάμενων χώρων, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση και επέκταση των δραστηριοτήτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της διαβίωσης και δημιουργικής απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία. Παράλληλα, με την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου θα μειωθεί το κόστος λειτουργίας του χώρου.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου