Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ερντογάν προς Αθήνα & Λευκωσία: Κάνουν μαγκιές μέχρι να δουν το στρατό μας

Προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακολούθησαν την ένταση στην Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και το σοβαρό επεισόδιο λίγο πριν τα μεσάνυχτα στα Ίμια όπου τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφους του Λιμενικού Σώματος.....

«Μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις έρευνες ανοιχτά της Κύπρου με τις έρευνες στην ΑΟΖ και τις κινήσεις στις βραχονησίδες... Προειδοποιούμε όσους κάνουν λανθασμένους υπολογισμούς στην Κύπρος και το Αιγαίο να μην κάνουν λανθασμένες κινήσεις» προειδοποίησε την Τρίτη μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του. 

«Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τα αεροσκάφη το στρατό και τον στόλο μας» απείλησε μάλιστα ο πρόεδρος της Τουρκίας. Υπερεκτιμούν δήλωσε δε, τις δυνατότητες τους, στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Συμβουλεύουμε, πρόσθεσε ο τούρκος πρόεδρος, τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα κυπριακά κοιτάσματα να μην υπερβαίνουν τα όρια, στηριζόμενες στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

Η Τουρκία δεν συμβάλλει στο ξεπέρασμα των αναταράξεων στην περιοχή, δήλωσε από πλευράς του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τον εμβολισμό σκάφους του λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Πηγή: http://www.skai.gr

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου